Partners

We doen het niet alleen

Wij maken onze voorstellingen natuurlijk niet alleen. Dat doen we met een grote groep theatermakers, regisseurs, acteurs, vormgevers en technici. Daarnaast werken we ook samen met diverse andere organisaties. Hieronder lichten we er een paar uit.

Club Guy and Roni

In 2016 maakten we samen met dansgezelschap Club Guy and Roni de voorstelling Niemandsland: een spetterende dans-theatervoorstelling waarin jonge dansers en acteurs samen een aansprekend verhaal vertelden over vrijheid. Niemandsland werd ook in 2017 gespeeld. Er zijn weer al plannen voor een nieuwe samenwerking.

"Een prachtige combinatie van dans en theater. Het heeft echt indruk gemaakt op de leerlingen. Ze waren aandachtig, geboeid en geraakt."

Gemeente Groningen

De Gemeente Groningen is de vaste subsidiënt van De Steeg. Wij ontvangen een structurele subsidie, omdat wij met onze voorstellingen bijdragen aan de gemeentelijke doelstellingen. Zo laten we een jong publiek kennismaken met theater, dragen wij bij aan de talentontwikkeling van jonge theatermakers en maken we maatschappelijke thema’s bespreekbaar.

"Uw instelling levert een waardevolle bijdrage aan onze strategische doelstelling 'ruim baan voor talent'."