23 mei 2017

Theater De Steeg verzorgt Machinefabriek RAW

Op vrijdag 2 juni verzorgt De Steeg het programma van Machinefabriek RAW. Vanaf 17.00 uur zet De Steeg de hele Machinefabriek (thuis van het Noord Nederlands Toneel en dansgezelschap Club Guy and Roni) in het teken van jong talent. Uiteraard spelen de acteurs voorstellingen van De Steeg, waaronder de voorstelling Moesje (speciaal ontwikkeld voor Festival Terug Naar Het Begin). Daarnaast ligt de focus op jong talent dat bij De Steeg een stormachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt. Jonge theatermakers die in onze voorstellingen hun talenten ontdekten, prachtige afstudeervoorstellingen die het verdienen om nóg eens gespeeld te worden en jonge acteurs die veel meer blijken te kunnen dan acteren. Een avond die bruist van creativiteit en zin in theater. Tussendoor is er tijd om te eten, te borrelen, bij te kletsen en ideeën uit te wisselen. We sluiten af met een muzikale jam-sessie en een dansfeest met DJ.

 

Je bent van harte welkom om op 2 juni met ons mee te genieten. De toegang is gratis, we zetten alleen een bus neer voor een vrijwillige donatie (zodat we de dj kunnen betalen en als het meezit ook nog de technicus).

 

Op het programma staan Moesje (De Steeg), Vet Gezond (De Steeg), Koekoek (Nina Maria Visser), Liefhebben (Janneke en Martien Bruggink, Trieneke Verbeek), een muzikale jamsessie (Loulou Elisabettie & friends) en een dansfeest met DJ.


«Terug naar home

7 november 2017
Op vrijdag 24 november organiseren 13 Groninger podiumkunst-instellingen een informatieve cultuurborrel voor docenten in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het mbo.
23 mei 2017
Op vrijdag 2 juni zet De Steeg Machinefabriek RAW in het teken van jong talent.
back
next
back
next